0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

Onze tarieven
Vast tarief voor riool en afvoerreiniging.

Last van een verstopt riool of verstopte afvoer? Niets vervelender dan de ongemakken die dit met zich meebrengt. Het laatste wat in u een zo een situatie wilt is onverwachte, hoge herstel kosten. Daarom werkt Nonstoppingsdienst met transparante tarieven, duidelijke afspraken en heldere uitleg zodat u precies weet waar u aan toe bent en snel van uw vervelende verstopping verlost bent!
Riool & Afvoerreiniging

Neem contact op voor een tarief op maat.

Geen verborgen kosten achteraf!
Bel directuitstekende service

Jarenlange ervaring als loodgieter


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman