0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

Onze service
Problemen met uw riolering? Wij komen graag kijken!


Voor ieder riool probleem, kunt u bij Nonstoppingsdienst terecht. Met moderne riooltechniek is uw probleem snel gevonden! Zo hebben wij geschikte camera's om het probleem te achterhalen zonder hak en sloopwerk.

Door onze 24 uurs service kunnen wij u op elk gewenst moment van dienst zijn. Door onze transparante dienstverlening weet u precies waar u financieel aan toe bent, en bent u verzekerd van een adequate oplossing van het probleem in uw riool.


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman