0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 loodgieter in Amsterdam
Lokale loodgieter tegen een vast tarief in Amsterdam


Met spoed op zoek naar een loodgieter in Amsterdam met kennis van zaken en zonder verborgen kosten? Nonstoppingsdienst helpt je uit de brand! Wij zijn de professionele loodgieter uit Amsterdam en helpen je 24/7 bij een lekkage, rioolprobleem, verstopping of overig probleem in of rondom je huis in Amsterdam!

Een lekkage kan erg vervelend zijn, met name als je niet weet waar deze vandaan komt. Nonstoppingsdienst is de ervaren loodgieter in Amsterdam die met behulp van de nieuwste apparatuur een lekdetectie uitvoert zonder hak of breekwerk. Zo weten wij direct waar de lekkage in uw woning in Amsterdam vandaan komt en kunnen wij deze vakkundig oplossen.

Ook voor overige diensten zoals een rioolprobleem of verstopping kunnen huishoudens uit Amsterdam bij Nonstoppingsdienst terecht om tegen het vaste tarief van slechts 95 euro uit de brand geholpen te worden! Wij staan 24/7 klaar om in actie te komen tegen een vast tarief zonder verborgen kosten.

Woont u in Amsterdam en zoekt u met spoed een betrouwbare loodgieter met een transparant tarief? Bel dan 24/7 Nonstoppingsdienst en wij zorgen dat u direct uit de brand geholpen wordt. Graag tot snel!

loodgieter Amsterdam


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman