0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

Onze service
Last van een lekkage? Wij herstellen dit vakkundig en snel.


Heeft u last van een lekkage? Dat is erg vervelend, zeker gezien de complicaties aan uw woning of bedrijfspand dat dit kan opleveren. Vaak heeft het vocht zich al verder genesteld dan u met het blote oog kunt zien!

Ga daarom niet zelf aan de slag en voorkom ergere schade. Wij hebben professionele apparatuur beschikbaar om te bekijken waar de lekkage zich exact bevindt. Hierna brengen wij de schade in kaart, herstellen wij de lekkage en laten wij de plek netjes achter. Dit alles tegen een transparant tarief zodat u zich ook om de financiele afwikkeling geen zorgen hoeft te maken, een lekkage opzichzelf is immers al vervelend genoeg!

Wij staan 24/7 voor u klaar om de lekkage te verhelpen. Neem dan ook snel contact op om uw lekkage vandaag nog verholpen te hebben!


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman