0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

Onze service
Uw afvoer verstopt? Wij ontstoppen uw afvoer professioneel


Voor ieder soort afvoer erstopping, kunt u bij Nonstoppingsdienst terecht! Wij staan 24/7 voor u klaar. Zo kunt u zelf bepalen wat u het beste uitkomt, wij passen ons aan uw schema aan.

Als wij uw afvoer ontstoppen doen wij dat vakkundig zodat u er zeker van bent dat de verstopping daadwerkelijk is opgelost. Een wastafel ontstoppen is noodzakelijk als er een verstopping is ontstaan door vet, zeepresten, tandpastaresten, vuil, haren of make-up (poeder of vloeibaar). Als wij uw wastafel komen ontstoppen analyseren wij wat ook de oorzaak van de wastafel verstopping is, voeren daarna onze werkzaamheden uit en gaan pas weg als uw wastafel / wasbak ontstopt is. Maar voordat wij weg gaan controleren wij ook nog of er, los van de verstopping in uw wastafel / wasbak, nog andere oorzaken zijn van een verstopt of slecht doorlopende wastafel en geven wij u advies over wat u hieraan kunt doen.


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman