0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

Onze service
Met spoed uw verstopt riool ontstoppen? Wij staan 24/7 voor u klaar!


Een riool ontstoppen is noodzakelijk als er een verstopping is ontstaan door doorgespoelde viezigheid, vet, aangekoekte etensresten in de rioolleiding of zeepresten. Wij ontstoppen uw riool tegen een vast tarief, zonder verassingen achteraf.

Als wij uw riool komen ontstoppen analyseren wij wat er aan de hand is, voeren terdege onze werkzaamheden uit en wij gaan niet eerder weg voor dat uw riool ontstopt is. Calamiteiten daargelaten.

Maar voordat wij weg gaan controleren wij ook nog of er, los van de verstopping in uw riool, nog andere oorzaken zijn van een verstopt of slecht doorspoelend riool en adviseren wij u wat hier aan te doen is.


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman